Φραγκάκης Δ. Αστέριος

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Αυτοματισμοί Τεντών | Επισκευή Τεντών | Τοποθέτηση Τεντών | Ψηφιακή Εκτύπωση Τεντών

Η εταιρία «Φραγκάκης Δ. Αστέριος» αναλαμβάνει την τοποθέτηση των κατάλληλων αυτοματισμών τεντών. Επιλέξτε τον κατάλληλο αυτοματισμό μέσα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε.

Η εταιρία «Φραγκάκης Δ. Αστέριος» αναλαμβάνει την επισκευή της παλιάς σας τέντας. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας κάνουν απαραίτητη την επιδιόρθωση των παλιών και πολυχρησιμοποιημένων τεντών.

 

Μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρίας «Φραγκάκης Δ. Αστέριος» είναι η τοποθέτηση τεντών. Η τοποθέτηση των τεντών αλλά και οποιουδήποτε συστήματος σκίασης γίνεται πάντα από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας.

Η εταιρία «Φραγκάκης Δ. Αστέριος» αναλαμβάνει την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. Διαφημίστε την επιχείρησή σας εκτυπώνοντας το δικό σας λογότυπο και την δική σας μακέτα πάνω στην τέντα.

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών.

H επιχείρησή μας καθώς και ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκονται στα Κουφάλια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ποιότητα, η συνέπεια και βασική μας υποχρέωση η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Προσφέροντας ποιοτικές και σύγχρονες  λύσεις  για το δικό σας χώρο στις  πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προϊόντα

Συστήματα Τεντών

Συστήματα τέντας σε μπάρα, συστήματα τύπου κασετίνα, τέντες δίρυχτες, τέντες με αντιρίδες, τέντες με βραχίονες, πέργολες, καμπύλες τέντες, εξαρτήματα, υφάσματα

Ανατομικά Στρώματα

Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα από αντιανεμικές ζελατίνες. Η αντιανεμική ζελατίνα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα λύση για επιχειρήσεις και κατοικίες που διαθέτουν εξωτερικό χώρο και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν.

Αυτοματισμοί

Επιλέξτε τον κατάλληλο αυτοματισμό μέσα από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Επιλέξτε μοτέρ κίνησης με μπουτόν ή ασύρματο με τηλεχειρισμό και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη.

Εσωτερική Σκίαση

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από προϊόντα εσωτερικής σκίασης όπως κάθετες περσίδες, μεταλλικά στοράκια, πάνελ και ρολλοκουρτίνες. Επιλέξτε αυτό που σας ταιρίαζει καλύτερα.

Μεταλλικές Κρεματοκάμαρες

Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες  είναι μια εξαιρετική επιλογή στη διαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου. Επιλέξτε μέσα από την τεράστια  γκάμα σχεδίων μας.

Ανατομικά Στρώματα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανατομικών και ορθοπεδικών στρωμάτων της ελληνικής εταιρίας CHIC STROM.  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και επιλέξτε το στρώμα της αρεσκείας σας.

Πόρτες Φισούνες

Η πτυσσόμενη πόρτα δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους, διακοσμούν και διαχωρίζουν έναν ενιαίο χώρο. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, πόρτες εσωτερικές W.C. και σε εξωτερικούς χώρους.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Ασφαλίστε τις εισόδους και τα παράθυρα του σπιτιού σας με πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας που τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και κοιμηθείτε ήσυχοι.

Τελευταία Νέα

15 Οκτώβριος 2015
stt_990x650.jpg

Εγκατάσταση μηχανισμού στο σύστημα σκίασης της βεράντας σας.

07 Οκτώβριος 2015
img_20151007_415.jpg

Οι διαφανείς ζελατίνες αποτελούν μια ενδιαφέρουσα λύση για...

26 Μάρτιος 2015
ΠΕΡΓΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ

 

Πέργολα ανοιγόμενη με οδηγούς και κολώνες αλουμινίου...

10 Φεβρουάριος 2015
R+T Stuttgart

Η εταιρία "ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ" επισκέφτεται την παγκόσμια έκθεση ρολλών και συστημάτων σκίασης από 24-28 Φεβρουαρίου στην Στουτγάρδη...

03 Φεβρουάριος 2015
prefabricated1-positive-energy-homes-philippe-starck-riko-18-thumb-1200xauto-50025.gif

  Με την χρησιμοποίηση ειδικών υφασμάτων SPC (solar protective coating) στα συστήματα σκίασης που θα εφαρμόσετε μπροστά από τα παράθυρα του κτιρίου σας...

26 Ιανουάριος 2015
 PAOLO

Κρεβάτι PAOLO μόνο με 89 ευρώ !!!

30 Δεκέμβριος 2014
ΣΤΡΩΜΑ ARMONY

Στρώμα ARMONY με ανεξάρτητα ελατήρια 1,50χ2,00 μόνο...

12 Δεκέμβριος 2014
CHIC STROM

Ο ύπνος είναι μια από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού που μας αναζωογονεί και μας ετοιμάζει για τις καθημερινές προκλήσεις...

28 Απρίλιος 2014
Σκίαση, ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας

Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης όπως είναι τα σκίαστρα, οι εξωτερικές οριζόντιες περσίδες και τα τεντοσυστήματα, ανήκουν στα παθητικά συστήματα ηλιοπροστασίας και κατ’ επέκταση στις μεθόδους φυσικού κλιματισμού των χώρων. Η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια επιτυγχάνεται...

Συνεργατες

Somfy Calbari Chic Strom NY FAN TENCATE Tempotest PARA

Newsletters

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες μας υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας αποστέλλουμε τα newsletters μας.

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σχετικά με εμάς

Φραγκάκης | Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Η εταιρία «ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Δ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας από το 1972. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και αυτοματισμών, την επισκευή τεντών καθώς και την ψηφιακή εκτύπωση τεντών. H επιχείρησή μας εδρεύει στα Κουφάλια.

Επικοινωνία

Τέντες - Συστήματα Σκίασης

Εθνικής Αντιστάσεως 103,
Κουφάλια, 57100, Δήμος Χαλκηδόνας

6974 040271

2391 0 54094

2391 0 54094

info@tentes-fragkakis.gr

www.tentes-fragkakis.gr